MayHem !

Sitter hos Ewelina nu , ska strax vidare mot Sofie . Sen vette tusan , vad som sker . Fest är de iaf men nykter :) Skötsam flicka . ;D

Imorse förde pappsen mig till Niilivaara och så var vi förbi nån kärring o gubbe som tydligen var våran släkting . Sen kom lillebror dit och rasta vi bara Effi & jackson och lade dom i bilen och sen for vi till gälko och sen förde vi ewelinas papps till skaulo . s¨å man har åkt en hel del bil idag . Imorgon tillbaks hem , skönt . sen på söndag är de jobb som gäller , lite extra klirr i kassan .


Ne nu orkar jag inte skriva mer .


/ S.Edefall

Ny Dag & Nya möjligheter

Ett tag sen man uppdatera hära , men har inte haft något och skriva :D

I veckan har jag & chvitt varit till veterinären ang hennes klåda och det är inte skabb så det blir att vara dit om 1 månad igen . hoppas man får reda på vad det kan vara . Hoppas att inte mina planer går åt helvete , men huvudsaken min stjärna blir frisk :)

Jackson och Effi mår prima skinka , inge sjukdom på dem inte . Effi har vi börjat träna med Läggande , Frittfölj och linförigheten. Men kan inte träna allt för mycket innom Lydnads 1:an ifall hon åker tillbaka till försvaret , men vi tränar i vilket fall som helst dem momenten som ingår .


Jag själv mår kanon . Har även fixat burret , skit najs blev det . Måste lägga ut en bild . Men färgerna blev iaf

Blond med svart ram , och ovanför det svarta så är de röda slingor .



Nu blir de tv och sen krama kudden .

Imorgon Gälko


...

Jag har inget och skriva...


-

Veckan har gått otroligt fort , hinner inte alls med .. Men imorgon är de fredag och sen helg som ska spenderas hemma och städa och gå igenom massa skrot. Ganska så less på alla saker i hallen , måste få iordning i hundrummet så slipper alla hundgrejjer hänga i hallen :)

Sen tänkte jag mublera om och fixa till sovrummet .. Huff känns att de inte kommer gå så bra , men det är bara att köra på .

annars händer de inte så mycket , livet går framåt och jag & hundarna mår prima skinka ..


Har även börjat träna Effi med kontakt , hon kan ju men hon vänder bort efter några sek , så de ska vi öva på innan vi går vidare innom lydnads .

Nu ska jag ta och käka kvällis och sen blir de lopplådan och läsa lydnadsboken , grymt bra , är helt fast vid den . Skriver upp i hundboken viktiga saker att tänka på när man träna och sånt .. Men lättare och komma igång när man tränar , så prickar man av varje moment om man tycker hunden har klarat de .. :)


Go natt !


Helg



-----









Några av halsbanden jag sytt :)

Måndag

Inte länge kvar tills helgen då , ska bli spännande :)

Har fått hem stoff & stil´s katalog idag , hitta massvis med saker .

Ska sy hundbäddar till alla 4 hundar , förvarningspåse och gud vet allt till hundrummet :)

Sen ska jag sy en egen säckosäck till v-rummet . ja alla dessa ider jag har i min skalle . :)
sen tänkte jag ge en kompis en överraskning när bebisen kommer , kan ju vara en jävligt bra och ha grejj :D


Just nu har jag slut på nylonband till halsbanden , men imorgon ska jag inhandla mera , så är de bara och sitta och sy nätterna . Får se om de blir nå jobb för mig denna vecka , förkyld och det är ju rena rama vattenfall från näsan så man kan ju knappt sitta upp så rinner de .. Inte chill .


Nu ska jag beställa lite grejjor och sen slänga mig i soffan oh kurrera ..

 Som ni ser på bilderna har jag varit tvungen att raka chvitt pga av alla eksem och klådor hon har .Men lika vacker är hon för de :)



/ SusannaEdefall


Halsband !












Några av halsbanden . dålig kamera i mobilen så jag orkar inte ta foto på alla halsband . :)
Får ta och skaffa bättre kamera och slänga in några bilder :)







Lördag

Vakna vid halv 9 och hoppa i kläderna och rasta hundarna , sen kom käre fammo förbi och sen åkte vi till kangos och handla , pengarna bara rinner iväg känns de som . Strax blir de att sätta sig o sy så man kanske hinner med några halsband till , har som en hel del kvar . Måste även ut med hundarna på en långpromenad . Har Jackson hemma hos mig , får se hur länge han ska vara hära , kanske för evigt ;) Han är så söt så , och han trivs med mina 2 hulliganer :) Och kira är också hära nu så nu är de 4 hundar , men inte gör de mig något , skulle kunna ha några till :D Sen har man åkt på förkyldning , förbannat ont i halsen , får kurrera mig nu under helgen så jag kan fara till jobbet på måndag .. Nu har jag inte tid oh skriva , skriver kanske mer ikväll och kanske slänger in några bilder på mina små djur :)




Ha´de




RSS 2.0